Bjurholms Wärdshus Bävern och den lilla orten Bjurholm

Bjurholms Wärdshus mättar din mage

Bjurholm är en liten ort i norra Ångermanland. Här bor endast 900 personer på 171 hektar med naturen inpå knuten. Cirkusartisten Malte Knapp och skådespelaren Warner Oland är ortens stoltheter. Turister reser till Bjurholm för att förföras av vackra vyer och uppleva vidunderlig natur. Bor gör man bäst på Bjurholms Wärdshus Bävern, ett familjärt och trivsamt konferenshotell.

Här finns möjlighet att boka konferenspaket med boende. Per person i delat dubbelrum är kostnaden 995 kronor, för enkelrum är priset 1 195 kronor. Förutom mat och logi ingår tillgång till bastun i priset. På Bjurholms Wärdshus finns tre konferenslokaler att utnyttja, samtliga lokaler har plats för sällskap upp till 60 personer. Konferenser med närhet till naturen är bättre än konferenser i storstadens stress.

Den som uppskattar mat kommer trivas på Bjurholms Wärdshus. I konferenspaketet ingår frukost, för- och eftermiddagsfika, lunch och middag. Andra gäster har möjlighet att ta del av Bjurholms Wärdshus lunchmeny eller rätter från menyn – här finns det förrätter som hotwings och räktoast, huvudrätter som grillbiff med pommes chateu och filé Mignon med pommes chateau samt efterrätter som kladdkaka med grädde och päron under minttäcke.

Förutom lunch- och restaurangmenyn finns även en grill- och pizzameny. På grillmenyn hittar man hamburgare från 45 till 150 gram. Pizzamenyn innehåller Bjurholms-klassiker som Marharetha och Capricosa samt Wärdshusets special. Och som om det inte vore nog finns det även en meny för minnestunder – från den kan man bland annat beställa landgång, smörgåstårta, räksmörgås och buffé med kallskuret.

Med tanke på all mat som Bjurholms Wärdshus erbjuder går det inte någon nöd på turister i Bjurholm. Det brukar vara en utmaning att överleva i vildmarken, men inte i Bjurholm. När man lämnar Bjurholm får man inte bli förskräckt om byxorna sitter tajtare än vanligt – det kallas för Bjurholms-effekten och är Bjurholms sätt att visa sin uppskattning.

bjurholms wärdshus